Truten — Världens tystaste punkband

Sommar, konserter, rep & sedan inspelning

punktus ♣ 2012.08.16 ♣ Rep

Två konserter på gång. Vi ska se var det kan vara kul att spela på Malmöfestivalen nästa vecka och sedan på Pontus 35årsfest. Vi är alla lite skeptiska till stadsfestivaler. Känslan av klaustrofobi och risken att man blir arg är stor. Så vi får kolla igenom schemat och se var vi kan nå ut utan att behöva känna sig själsligt våldtagna. Den andre blir en röjjarskiva som sent ska glömmas.

Repetitionerna rullar på. Vi övar på de senaste låtarna “Sär vi, gör vi, ha det, hej”, “Wien”, “Sommar lättöl / black metal”, “Ikväll ikväll”, “Hen håle”. Musiken är i stort sett klar. Vi trixar med sång & text, en del är klart.

Efter sommaren ska vi spela in igen men det beräknas inte bli klart innan året är slut får Nic kommer ha mycket att göra med Kal P. Dal.