Truten — Världens tystaste punkband

Låt-idé

punktus ♣ 2010.04.17 ♣ Okategoriserade

Vaknade tidigt, tänkte på truten.

Såg ett konsertscenario framför mig. Vi påhejar att sänka ljudet. Å någon osäker fast stor och tuff kille i publiken skriker att sänka ännu mer så vi inte hörs. Det hade kunnat vara jag, för det är ett kul skämt. Fast det är det ju inte. För jag skulle bli provocerad. Först tänkte jag att vi kunde ha en macho-attityd å utmana med brottning. Men det kanske inte fungerar. Jag vet ju att våld föder våld, och krig inte kan skapa fred. Så om man uppmanar de andra i publiken att ge killen en kram. Kanske ska man skriva en text om det?

Sen tänkte jag lite på ord och rim. Hmmm vad var det nu. Ngt på d. jo. Dumma, damp, dämpa, dig. Först tänkte jag på dubbel d som stora bröst men sen kom det fler ord. Vi får se.