Truten — Världens tystaste punkband

Snabbrep hos Tobbe, nya sprayfärger, stora posters

punktus ♣ 2012.04.22 ♣ Rep

Vi repade hemma hos tobbe i hans och Kristinas lägenhet. Det lät lite annorlunda men jävligt bra. Har ett par nya låtar ganska klara. Det är bara det viktigaste med snygga sångslingor som saknas. Strukturen och brejks å sånnt är ganska klart. Den ena nya låten börjar i värsta blackmetalstajl för att sedan gå lite i samma stil som marie i vers och sen refräng vet jag inte. Den andre är lite lik snickesnacke med ett sånt Sonics-riff.

Jag har beställt nya sprayfärger. Snart ska det målas igen och kanske göras video. Idén ska bara utkristallisera sig.

Igår på kvällen gick jag och Jenny ut och häftade upp mina hemmagjorda posters vid Debaser. Vi hade några gamla ljus-skylts-posters liggandes på jobb. Jag sprajade över orginalbudskapet och skrev “truten” och “tyst punk”. Nu sitter en  uppe. Imorgon ska de andra 2 upp + en massa A4. Roligt å enkelt. Skönt att man spelar punk så det kan vara skitt å ändå najs!