Truten — Världens tystaste punkband

Fler låtar

tobias ♣ 2010.04.10 ♣ Okategoriserade

Först bara en klargörelse:
Att det blev just Mark Levengood som blev tevekändisen i låten Man on TV var för att Pontus stakk upp huet då en gång för längesen och bad mig namedroppa en random tevekändis och jag svarade “hmm…. Mark Levengood? Hurså?”
Just nu spånar vi på vilka nästa låtar vi ska lägga till i vår repetoar. Som Ponne varit inne på har vi konstaterat att vi inte behärskar alla typer av sång. Jag är inne på Yeah yeah yeahs då jag gärna vill tro mig kunna leva upp till Karen O’s energinivå.
För övrigt har jag en plan för hur man kan dämpa upp sången med gasmask, minimick, lite slangar och en liten radio.
Har haft Strebers “levande död” på huet i ett par dagar nu. Den kommer bli toppen att spela. Nu ska jag till Köpenhamn å spela med mitt andra band som spelar alldeles för högljutt.
And there was much rejoice.