Truten — Världens tystaste punkband

Snickesnacke video på youtube

punktus ♣ 2012.03.17 ♣ Releaser, Video

Vi spelade in video till låten Snickesnacke på pågatågen. punktus, tubbs och tubbs klasskompisar som stand in för yoheinz åkte från triangeln till Hyllie. Där klev vi av och väntade på nästa tåg tillbaka. Vi klev på och installerade oss i tysta kupen. Vi varnade medresenärerna att vi skulle spela in video och erbjöd dem en tidning att gömma sig bakom och en godisbit som tack. Vi presenterade det som ett konstprojekt, det går alltid bättre hem. Tanterna var förtjusta och ingen var sur. Nic, Marre marre och Emil från Danske Skalle började filma på perrongen på triangeln när tåget rullade in. Sen filmade de i en tagning med två mobiltelefoner Nic när han kliver på, tar på sig gasmask och går bak i tysta kupén. Efter en stund  kommer vi andra med i spektablet och röjer järnet. Konduktören klipper biljett mitt i och tubbs klasskompis har på sig en hjälm av Lego. Allt är litta crazy. Tåget närmar sig centralen och vi kliver av och vi försvinner upp för rulltrappan. En video inspelad och klar inklusive förberedelser under en timme. I nuläget har den visats 872 och vi siktar på 1000!

Tack alla som hjälpte till. Sprid gärna filmen!